lördag, maj 24, 2008

detta är Eddi. min vän. Nu har vi slutat på skolan och det känns ju sådär. Jag är kvar dock. åker hem på söndag. En Hej dundrandes avslutningsfest var det iallefall igår!. Faan va det var kul! och slitsamt. skolans festkommite hade bokat in 2 jävligt softa band. Las palmas feat Frejj från slagsmålsklubben och viskraft som spelar visor med fina instrument. Alla drack som tokar och dansade villt...fan va kuuuul det var!. Har nog inte vart på en sådan lyckad fest på väldigt väldigt länge. Tack kattis för det!.Kattis är också min kompis och ordförande i festkommiten. Det är hon som har slitit för denna fest, så ett tack ska hon ha ..aja.... ja åå känns väl sådär att sluta . Ja kommer sakna så himla många. Jag kommer nog sakna alla. Även folk man har störts sig på. vad tråkigt!.

Eddi som jag ritat av där på bilden kom in till mig idag med ett par feting fina skor och sa testa dom här. Mycket väl gjorde jag det och dom passa ju helt perfekt. Så jag fick dom. Han ville inte ha dom. Jag frågade om det var säkert?. och han sa ja. Så ja fick dom. Fan vad jag blev glad över dom! Tack tusen tack. Han e en soft kille. Hade även ett jävligt bra snack med honom igår på kvällen som han ska ha ett tack för. Känns ju bara som att man vill ge nånting tillbaka. men kom inte på nått och var jättestressad över alla saker man måste fixa. Som att plocka och städa ut hela rummet och städa skolan och sånt så det blev inget...nu kom jag och tänka på att jag skulle ju plocka ut min mat från kylen vilket jag ännu inte har gjort. vad drygt. aja..Så jag gav inget till Eddi. eller han fick ijuförsig en tejp rulle utav mig innan jag fick skorna. Frystejp. Men Tejprulle mot ett par fräscha dojjor? det går ju inte. Sen så gav jag den innan också. Ijuförsig så kanske skorna var hans present tillbaka som tack för tejprullen. men knappast. ja borde ge nått fint till honom nångång. Ja kommer sakna honom. och Alla och kalle fast jag kanske ska gå konst-tvåan nästa år, men det vet jag ju inte än. Nåja det är kul att komma hem också. jag hade tänkt rita mycket där hemma. nu måste jag slagga mig litegranna. hare fint! Peace!

3 kommentarer:

Malin sa...

Du kan gratulera honom till examen eller vad ni kallar skolavslutningen. Hos mig kan du ladda ner och skriva ut ett gratulationskort gratis. Du ritar ju så fint själv, men ibland kan det ju vara kul att använda någon annans bilder. Så titta gärna förbi och se om du vill använda mitt kort.

Kattis sa...

Johan johan! Du har väl inte slutat rita? Mer bilder på bloggen! kran

johan sa...

kattis..jag vet jag vet nä det har ja inte...jag borde bara sköta om bloggen mer. Nu ska jag lägga upp en bild efter att jag skrivit klart det här!

malin
Ja, soft det ska jag göra, lite försent nu, Men till en annan gång. lätt som en plätt. jag har nog aldrig lyckats med ett gratulationskort nångång. jag får alltid sån press när jag vet att det är till någon. soft hej då