lördag, januari 20, 2007


Min kära kompis Mickael Jönsson som jag känt ända sedan dagis och en ordlek på hans namn.
Högra axeln ( för micke, hans vänstra ) blev jätte liten. Jag vet inte vad jag såg och gjorde.

7 kommentarer:

benjamin sa...

i like. great success.

Anonym sa...

Vilka tider det var. Du borde rita av alla foton från roskilde tex bilden med dansandet och drickandet då man skymtar dig i bakrunden genomförandes av en satanistisk ritual.
Fin bild.

johan sa...

hah. Ja, det var allt bra roligt, men det är ju inte jag som står där. fast ni tror det, jag hade inte en sådan tröjja!. jag tror det ser ut som att jag har på mig nisses addidas och visst, det ser ut som jag, men det är inte jag. det vet jag. Det lovar jag. vem är du. jag är oskyldig!

Johan E sa...

Tja Johan. Det var ett tag sen jag var in och kollade, kul att se så mycket nytt. Jag gillar den lilla byn som fan! Förbannat fin teckning! Jag gillar också ditt självporträttsprojekt med olika färger. Speciellt gillar jag den med akvarell och svartvit bakgrund. Jag förstår vad du menar med olika färger i ansiktet. Det är vanligt genom konsthistorien, jag tycker det är schysst att du snappat upp det. Jag tror man kan förklara det med att ett ansikte egentligen aldrig ser ut som vi uppfattar det, - beigt liksom. Egentligen skiftar ansiktet i många olika färger beroende på om ljuset är varmt eller kallt, hur skuggorna blir, kyligt blåa eller varmt oranga till exempel. Det är det många konstnärer försöker skildra. Att måla ett ansikte i färger som inte ett ansikte egentligen består av men som ändå fungerar perfekt i skiftet mellan varma och kalla färger och former. Typ. Jaja, kanske mer än du ville veta. Kör på, det ser grymt ut. Och sök Wik!
Ha det bra!

johan sa...

tjabbba johan! Fan va soft att du kollar in lite då och då=) tack tack, men den lilla byn va bara en liten snabb grejj som jag inte lade så mycket engagemang i, det kanske syns. men kul att du tyckte om den. Kanske är det så att jag inte ser saker som andra ser i mina teckningar. så brukar det vara när jag tittar på andras teckningar och dom inte ser det fina i den. så är det nog,. Ja just det, det borde jag fattat att det är så med färger i ansiktet grejjen, det säger ju sägsjälvt nästan. fan om jag inte visste det omedvetet till och med, det är ju ingenting man tänker på kanske när man ser ett ansikte med massa färjer och sådant, men ändå. tack för Kommentaren och jag har ända sedan i sommras tänkt åka o kolla in bror hjort men det har aldrig blivit av. men jag vill det och det skulle va ballt o träffa dig där!. hej då

Anonym sa...

Jag vet att det var du. Jag tog bilden.
hur fan kan du ljuga, tala sanning

johan sa...

jag ljuuuuuuger inteee! ja looovar vem är du?..är det micke. isåfall..vem brukar ha rätt? host åre host host (haha så fuul ,jag alltså)..vem har bilden? vi måste kolla igen. så ska vi se...det är inte jag!