onsdag, januari 24, 2007


Det känns lite pinsamt att lägga upp något nu efter såhär långt avbrott sen i fredags. Men jag gör det ändå för jag vill fortsätta. Anledningen är den att några kompisar åker till tailand i några månader och då var jag på avkedsfest för dem på lördagen och jag mådde piss på söndagen. sen så jobbade jag måndag och tisda med väldigt lite sömn så man blir ju redigt sliten.

Men idag! idag har jag varit på besök på Wik folkhögskola och kollat in konst programet där. Jag åkte dit med tanken att kolla lite in hur det är och om jag blir motiverad och får insperation, om det är nått för mig helt enkelt. och det banne mig tror jag att det är. Det verkade vara hur kul som helst. man har tillgång till allt, jämt, och man kan stå hela nätter o bara måla och så lever man tillsammans med likasinnade. Det skulle vara skitkul att gå på någon sådan skola. Jag måste fixa lite ansökningar till olika konstskolor i sverige.

Den här fick jag göra där på Wik. Det är min första litografi teckning eller vad man säger. det är ett självporträtt. hare fint!

3 kommentarer:

Viktor sa...

Verkligen astufft självporträtt.
Helt grymt.
Jag ska försöka lägga upp lite bilder på Resedagboken. Men jag fotar inte digitalt, men några bilder kan jag fixa.

alva sa...

Den där var ju skitsoft! Snygg struktur på ansiktet. och på bakgrunden också nu när jag tänker på det.
hehe, jag känner mig förresten lite skamsen för att jag harassa på modem och sen aldrig vågade kommentera som jag sa. fast det var det kanske bara var jag som tänkte på.

Fet och fin sa...

Du är grym grabben! Man ser att du har talang eftersom du, till skillnad från många andra, helt kan ändra stil från teckning till teckning. Satsa på en konstutbildning, du kommer gräva guld i reklambranschen eller som illustratör.

Lycka till!