fredag, oktober 27, 2006

tja...nu tar jag en pause över helgen för jag ska åkkkkkkka till åre imorgon, vi följer typ med stormen (som dom pratar om överallt) uppåt i sverige och då kan det bli lite svårt att lägga upp bilder därifrån .Och så kan det nog vara bra med lite pauser från saker man gör lite då och då. Mormor och mamma är oroliga och tycker inte jag ska åka för dom tror att det kommer bli kaos på vägen...snöö storm och massa skit..ja tror det kan va häftigt att se..men lite läskigt också. Det kommer ju inte hända nånting, vi kör sakta och ännu saktare när det behövs...man räknar ju med att få köra 10- 20- 30 km i timmen där det är värst efter allt som mamma mormor har sagt om denna storm, vi tar det försigtigt och ser det som ett litet äventyr iaalllllla fall jag..Det blir nog kul uppe i åre också. Johns, och några grabbar, som bor i åre har realese fest för deras snowboard film som dom gjorde i Usa för och jag och micke hakar på upp. fan, jag kolla nyss på aftonbladet...:”

Mycket extremt väder väntas som kan innebära stor fara för allmänheten och mycket stora störningar i viktiga samhällsfunktioner. Allmänheten uppmanas att följa upp ny information på Internet, radio eller TV.” Den varningen går SMHI ut med på torsdagskvällen och uppgraderar därmed nivån från klass 2, en varning som gäller för stora delar av övriga landet under den väntande stormen.

Shit..det kanske blir att man inte åker alltså..jag ska följa upp det här lite, och kolla mer nu om den här stormen, det kanske kan vara värt det...men ja jag tar en lite pause den här helgen, så att säga och så.....

PS..anledningen till att jag inte ritade nått igår var för att jag har jobbat hela dan och kväll och sen hade jag massa att se till i huset innan jag åker iväg. så jag hade lite skäl att hoppa äver en dags ritning....chillllla, peace!

Inga kommentarer: