tisdag, mars 06, 2007

Det känns som jag har kommit in i en liten svacka då ingenting går bra. eller jag är i en svacka. Man kommer alltid i svackor, vad det än gäller. Aja aja .Så jag tänkte att: ehh jag kan väl rita nått nu o bara lägga upp. Som några tidigare, där underrr.


Men sedan tänkte jag att nej det tänker jag inte alls göra. jag vill inte det. Det är lika bra att vänta ut den här istället så blir jag fitt for fight snart igen. Jag vill att min blogg ska vara bra, det vill ju alla som har en grejj, att det ska vara bra. men min suger rutten fläsk som det känns nu, allt suger rutten fläsk som det känns nu, men jag vet att det bara är jag och min lilla svacka, Allt suger inte rutten fläsk igentligen. så känns det många gånger och jag vet att det går över. Eller så är jag bara grinig av trötthet. men det kändes inge bra att rita igår och idag. bra, fint, hej.

PS: det fina med svackor..(ja eller va man ska kalla det) är att när dom går över så kommer det kännas så sjukt kul att rita igen och det kommer gå ännu bättre! .......fast kanske inte nu, eftersom jag sa det. Jag tar tillbaka det.... eller nej det gör jag inte, det ska fan inte påvärkas bara för att jag sa det. PUNKT.

2 kommentarer:

Jenny sundberg sa...

hello! appropå svacka, du kan rita en bild av en arg skidåkare som bara hann halva vasaloppet innan repet drogs = tiden gick ut.... grr.. =) men ja får gå vidare... hoppas din svacka inte varar så länge till.. kram jenny
ps. teckningen av gun o kurtan var läskigt lik, ja såg att det var dem innan ja läste det! ds

johan sa...

tjaaa syyyyster! ja, jag vet jag vet. bajs det suger men..det är possetivt. det är en del av inlärningen. det finns en mall nånstans som nån dåre har gjort i inlärnings faserna som återkommer hela tiden eller nått. först är det bra sen mindre bra, sen dåligt, sen super mega dåligt. sen blir det skit bra..och så går det hela tiden om o om igen fast på en högre nivå...nåntning sånt jag skulle villja hitta den mallen för den skiten, fast det kanske rör sig om lite olika svackor..du kan ju faktiskt skylla på ditt knä eftersom det var det. annars hade du klarat det, det vet jag. man ska aldrig ge upp om det går dåligt. det gör det lite roliga. va ere man säger..its not for the catch, its for the chase...eller är jag ute och cyklar