torsdag, februari 08, 2007


yo! Samma badrum, en annan vinkel och en annan teckning. Två flugor i en smäll! shit.

ehmm Fan, det är så mycket som stöör omkring en. roliga andra saker som vad som helst och för att inte tala om den jävla iden att man ska börja jobba tidigt på morgonen så man inte har hunnit sova ut. jobba, jobba, jobba, För, framförallt är det mest min trötthet som sabbar och jag kan inte, kan inte lägga mig tidigt, gör jag det så ligger jag bara ändå vaken i 5 timmar och gråmar mig och får ångest för saker. Jag ska fanimig anpassa mig efter mig själv och komma till jobbet klockan 12-1 fastän jag börjar 8 typ.
- ehm, johan nu är du väldigt försenad
Då ska jag säga, Då ska jag säga lungt men bestämt:
- nej, Fel!, Nej, Det är du som är förtidig! du är förtidig fast du vet inte om det! Nej! och så när jag sätter mig vid lunchen som är ungefär då, så ska jag hela tiden konstatera att det här är frukost och inte lunch!.

Alla är ju ändå så jädra trötta. gu, gu gu va trött jag är, finns det nå kafffe?, hör man överallt hela tiden, "du, ska vi ta kaffe rast nu". "Du, jag kilar ut snabbt o tar en kopp kaffe, ok? 5 min?" Och Vem fan gillar kaffe första gången, det inte gott igentligen du är bara beroende. soov ut istället så skulle allt fungera mycket bättre, Lärarna på skolan där jag gick bah. tjata hela tiden vvarje dag. För varje dag kom jag försent, som dom flesta som det är fel på. men jag kan tänka mig va som sas inne på lärarummet. där pusta dom ut och och bahh oh jag är så jävla trött, ohh jag ska dricka kaffe, kaffe kaffe kaffe! gee mig kaffe kaaaaaaafeeeeeeee så dricker dom kaffe tills dom dör, men om man sov ut istället.Och så ska dom ge folk sömnpiller utskirvet, men förihelvete shit. det är ju så jävla dumt. jag tänker verkligen inte proppa mig full av sånt äckligt skit som man inte vet någonting om. Alla är olika och dom som är lite för olika ska man behandla med nånting som ändrar deras hjärnor. Man är som man är. alla är bra i grunden. Hjärnan vet man väldigt lite om så ska ni komma o säga, här! käka, Ääääääääääät. ja det är lungt hehe för doktorn sa det, doktorn, han är ju doktor. fan heller man mår ju bara sämre av sånna saker så måste man ha mer och mer för att inte bryta ihop tills man bryter ihop och då får man ingen hjälp för man har överträtt gränsen för att kunna ens få nån hjälp. man blir ett hopplöst fall och dom ger en bara mer och mer.

Fan ta alla mediciner som man inte behöver egentligen, men som ska göra så att du passar in. Alla passar in någonstans, bara att man har blivit heelt vilsen av allt du måste göra som alla gör och så går man och tror att det är ett fel på en och så måste man ha medecin för det, i många fall men det är bara det att du har blivit ledd till en plats där du är vilsen och tror att du ska vara där.

Alla är bra på något och tycker nått är kul och om du ska behöva ta mediciner för att göra nått du inte kan göra utan medecinerna, Har du ju Heelt klart, Heeelt självklart valt fel område för dig. Det gäller ju allt. i skolan Det var ju heelt fel område för mig...ojj vad jag har kämpat och undrat och kämpat och undrat över alla andra som klarar sig så fint. 13 jävla år. 13 år som jag hade kunnat gjort nånting bra av..shit..men det var inte jag som valde fel område. det var inte mina föräldrar. det är här jävla systemet som är helt genomskilnigt och som kommer rasa ihop, sönder och samman ganska snart för alla bara går och tror att dom trivs med det dom gör fast dom är på helt fel mark. och så går dom o låssas tills dom bryter ihop och går in i väggen och så ska dom ta ångestdämpade skiit medecin som systemet skapar men det är systemet som har skapat all jävla ångest. fuck!

Och jag dricker kaffe..men jag ska sluta med det, ja ska sluta med alllt jävla skit som dom säger är bra för en men som gör en till en trött girig, sur, självisk mäniska..

jag pallar inte, johan shit, det där kräver ju energi, shit..vi kollar på en film istället, jag e för trött så brukar dom flesta säga nuförtiden. hör jag jämt och ständigt..men känn på energin när man är utvilad då kan man göra vad som helst, vad som helst. och det är fett kul! tänk om alla kunde sova ut och slapp kaffen..då skulle fanimig världen se bättre ut. Nu ska jag gå och sova, upp imorgon klockan 8 och dricka fem miljarder koppar kaffe för att jag inte får sova ut, men det är bara temporärt. jag ska hitta nånting som passar mig..

..ajja aja ja behövde bara skriva av mig lite, avreagera. Fan va bra att man kan göra det. skriva av sig. sjukt bra! värsta predikan..fast jag tycker ändå att skolan är bra såklartt jag var bara lite arg

Jag har gjort bilden / teckningen lite mörkare för att man ska se linjerna lite mer typ..sänkt ljuuset. tjarrrrå!

5 kommentarer:

simsimma sa...

Johaaan.. fan. Ska vi kolla en film eller nått?

johan sa...

jävla as!

carmichael sa...

haha! Flippat ur totalt. Fast gryningen kan vara en hundhona.

johan sa...

hahaha jaa heelt !#¤%!!%*.
Taxi driver, tänker jag på. men man måste få flippa ur lite då och då o överreagera. man är ju mänska!Det är kul med urflippade mänskor, inte för utflippade bara

streets-of-vilan.blogspot.com sa...

bra skrivet! man är ju alltid så sliten speciellt på vintern, men den tar nog slut snart... ska det vara kaffe ska det fan vara irish...